Messi gekroond tot koning van de derde generatie!

2022-12-20

In de vroege ochtend van 19 december, Pekingse tijd, eindigde de 2022 Qatar World Cup in het Lusail Stadium. In de finale versloeg Argentinië titelverdediger Frankrijk met 7-5 (4-2 na strafschoppen), waarmee hij voor de derde keer in de teamgeschiedenis het WK won. De 35-jarige Messi deed voor de vijfde keer mee aan het WK, scoorde twee doelpunten in de finale en won uiteindelijk de Hercules Cup.

In deze wedstrijd luidde Messi, die de wedstrijd begon, zijn 26e WK-wedstrijd in, waarbij hij de Duitse legende Matthaus overtrof en de speler werd die aan de meeste WK-wedstrijden deelnam. Het Franse team is de titelverdediger van het WK en het Argentijnse team is de kampioen van de laatste Copa America. De twee teams ontmoetten elkaar in de 1/8 finale van het laatste WK, toen het Franse team het Argentijnse team met 4-3 uitschakelde. Dit spel is een directe dialoog tussen Messi en Mbappé, de oude en nieuwe koningen, en de twee zullen ook strijden om de gouden schoen van dit WK.

In de eerste helft maakte Di Maria een strafschop, Messi maakte een penalty en daarna maakte Di Maria nog een doelpunt; in de tweede helft scoorde Mbappé 2 doelpunten in 97 seconden om de stand gelijk te trekken. Na 90 minuten waren de twee teams gelijk en gingen de verlengingen in. In de tweede helft van de extra tijd scoorde Messi zijn zevende doelpunt van dit WK, voltooide Mbappé een hattrick met een strafschop en scoorden de twee partijen 3-3 in de verlenging! In de strafschoppenserie versloeg het Argentijnse team het Franse team met 7 5 en won daarmee voor de derde keer het WK!

Xiamen Xinkangfei Import en Export Co., Ltd. is opgericht in Xiamen, China in 2017. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de productie van hoogwaardigewc-brillen,met een jaarlijkse outputwaarde van ongeveer 300 miljoen. Er staan ​​250 machines in onze fabriek, waaronder spuitgietmachines, persmachines en kwaliteitscontrolemachines. Certificering: ISO9001, BCCTV, BSCI, TUV, DIN19516, enz. OEM: kleur, logo, verpakking en productvorm kunnen worden aangepast Service: One-stop service voor, tijdens en na verkoop. Al onze producten worden zeer gewaardeerd in verschillende markten over de hele wereld.